Gå til hovedindhold
Webseite mit Ankündigung für Hélène Grimaud Konzert in Lübeck

Slesvig-Holsten Musikfestival relanceres

Kunde: Schleswig-Holstein Musik Festival
Industri: Kultur

Æstetisk, funktionel og mobil.

Hjemmesiden for den berømte og vidt kendte Schleswig-Holstein Musikfestival har fået et nyt digitalt ansigt. Gradwerk har skabt og gennemført et helt nyt design og funktionelt koncept.

Baseret på Responsive Web Design og CMS 6 præsenterer de tosprogede sider sig også i perfekt form og funktion på mobile enheder.

I forbindelse med den nye orientering af webstedet mod brugerne og især mod musikinteresserede besøgende blev navigationsstrukturerne og søgemulighederne forenklet og gjort brugervenlige. Der kan således søges efter arrangementer på forskellige måder, f.eks. efter dato, nøgleord, kunstnere eller endda spillesteder, og ved hjælp af et eksternt bestillingssystem kan billetter til arrangementer købes direkte via webstedet. I et andet trin vil der snart blive tilføjet mulighed for interaktive pladsreservationer. Man kan også bestille direkte online til masterclasses, hvor kunstnere og pædagoger i topklasse giver sig i kast med den næste generation af musikere i kurser og intensive individuelle lektioner. Til dette formål er et af de mest moderne betalingssystemer blevet integreret ved hjælp af Telecash-Payment.

De enkelte arrangementer på webstedet indeholder også detaljerede beskrivelser, udførlige kunstnerbiografier og oplysninger om selve spillestedet. Tilbuddet om YouTube- og Vimeo-videoer fuldender multimedietilbuddet.

Daniel Weth
Marketingchef
"Med gradwerk har vi fundet en fremragende partner til at gøre vores hjemmesider shmf.de og jazzbaltica.de klar til alle mobile enheder ved hjælp af Responsive Design. Vi er forbundet af et fremragende og tillidsfuldt samarbejde, hvor vi sætter pris på den hurtige og smidige support samt den permanente videreudvikling af det brugervenlige content management system CMS 6."

Takket være det nye indholdsstyringssystem gradwerk CMS 6 åbner der sig helt nye muligheder for administrationen af alt indhold og evalueringen af alle aktiviteter for medarbejderne i Slesvig-Holsten Musikfestivals stiftelse og støtteforening. Det nye CMS 6 er gradwerks fremtidsorienterede website-publiceringssystem, som opfylder alle behov for et moderne website, der er udviklet til mobile enheder. Ved hjælp af forskellige databaser, der er udviklet for kunden og integreret problemfrit i CMS 6, kan eventdata, kunstnerbiografier, oplysninger om steder og festivalbutiksdata administreres direkte i CMS. Via tilsvarende grænseflader til Filemaker-kundedatabasen finder der en fuldautomatisk sammenligning af alle masterklasse-registreringer sted.

For gradwerk har kunst og kultur altid været en "hjertesag", og derfor støtter gradwerk regelmæssigt festivalen som koncertsponsor og investerer i optrædener af kendte kunstnere.

Geiger in blauem Anzug spielt Violine

Schleswig-Holstein Musik Festival

Schleswig-Holstein Musikfestival er en af de største klassiske musikfestivaler i Europa. Siden 1986 har det fundet sted hvert år i sommermånederne på mange forskellige steder i Slesvig-Holsten samt i nabolandene Niedersachsen, Hamburg og Syddanmark.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op