Gå til hovedindhold

Hanse Innovation Campus præsenterer sig selv med et nyt websted

Teamet omkring Hanse Innovation Campus, forkortet HIC, har givet webworkere fra gradwerk til opgave at udforme, designe og programmere deres nye hjemmeside.

HIC forbinder folk på og med campus. Med henblik herpå skabes der muligheder for samarbejde mellem videnskab og erhvervsliv og videnskabsfolk. Teamet omkring direktør Anna Lena Paape rådgiver både om oprettelse af virksomheder og deltagelse i virksomheder samt om tilrettelæggelse af arrangementer, formidling af kontakter og udformning af projekter.

Udgangspunktet for det nye webkoncept var indførelsen af et nyt HIC-logo, som er baseret på den grundlæggende idé om såkaldte HIC'sel, de mindste geometriske dele af logoet, der altid omformes og redefineres, ændrer sig selv, men altid forbliver det samme i kernen.

Ud over konceptet og designet var gradwerk også ansvarlig for den tekniske implementering af hjemmesiden. Takket være den anvendte CMS 6-platform anvendes der forskellige individuelt udviklede softwareprodukter. Som f.eks. en omfattende dato- og begivenhedsdatabase, der tager sig af tilmeldingsadministrationen, og en projektdatabase, ved hjælp af hvilken HIC's kolleger kan præsentere deres støttede projekter i detaljer.

For at få succes med online-strategien organiserede gradwerk forskellige workshops med kollegerne fra Hanse Innovation Campus. Her blev målgrupper og personas samt kunderejsen og hjemmesidestrukturen udviklet og fastlagt.

Forscher arbeiten an technischem Projekt im Labor

Hanse Innovation Campus

Hanse Innovation Campus GmbH er et selskab under universitetet i Lübeck og Lübeck Tekniske Universitet. Det såkaldte HIC forbinder folk på og med campus. HIC udvikler strategier for samarbejde mellem videnskab og erhvervsliv, mellem forskere og virksomheder, rådgiver om start-ups og investeringer, planlægger arrangementer og etablerer kontakter, holder fokus på processerne på campus og formidler projektideer.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op